ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΕΡΟΥΚΕΣ Derma3x  - ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Ασχολούμαστε με την αποκατάσταση των μαλλιών, με νέες εξελιγμένες τεχνικές που προσαρμόζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, αλλά και με την απαιτούμενη λεπτομέρεια, που χρειάζεστε για να σας χαρίσουμε ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Με την εμπειρία δεκαετιών, σας προσφέρουμε απεριόριστες επιλογές, που είναι διαθέσιμες για τους πελάτες που πάσχουν από κάθε μορφή απώλειας των μαλλιών. Για πελάτες όλων των ηλικιών και με ένα διαφορετικό σύνολο αναγκών, σας προτείνουμε το πιο κατάλληλο, πρόσθετο σύστημα μαλλιών. Peroukes περούκες derma3x, αποκατάσταση απώλειας μαλλιών, περούκες ιατρικές πάθησης, τουπέ μαλλιών.

Λειτουργώντας για τον πλήρη συντονισμό με τις ανάγκες ενός πελάτη, η περούκα επεξεργάζεται και σχεδιάζεται για να ξαναδημιουργήσει με λεπτομέρεια την άψογη εμφάνιση σας, με το πιο τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Εργαστήριο επεξεργασίας φυσικού μαλλιού, περουκες πάθησης, περουκες ιατρικές, περουκες αλωπεκίας, πλήρους αποκατάστασης λόγο μόνιμης ή προσωρινής απώλειας μαλλιών για ιατρικούς λόγους. Δημιουργούμε μια σχέση, βασισμένη στην άψογη αισθητική επιτυχία και το τέλειο αποτέλεσμα. Οι  περούκες μας είναι υπο αλλεργικές, δεν προκαλούν ερεθισμούς και άλλες παρενέργειες.

Σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, απο όλα τα ασφαλιστικά ταμεία για επιστροφή των χρημάτων μέσω του ασφαλιστικού σας ταμείου.

 

  • Περούκες Ιατρικές  – τουπέ – μεμβράνες – περουκίνια – φράντζες – ποστίς.
  • Τρέσες – τρέσες με κλίπ – Διπλές τρέσες – εξτενσιον – πρόσθετα μαλλιά.
  • Εργαστήριο μαλλιού – κατασκευή περούκας, πρόσθετου, τρέσας, εξτενσιον.
  • Εξειδικευμένο τμήμα τοποθέτησης και προσαρμογής των πρόσθετων μαλλιών .
  • Τμήμα κομμωτηρίου και service πρόσθετου μαλλιού ή περούκας.
  • Φρύδια κολλητά – φρύδια εξτέ – βλεφαρίδες – βλεφαρίδες φυτευτές.
  • Υλικά περιποίησης, σταθεροποίησης και καθαρισμού για πρόσθετα μαλλιά.
  • Συστήματα πύκνωσης μαλλιών - σκόνη και σπρέι πύκνωσης.
  • Προϊόντα κατά της τριχόπτωσης - προϊόντα περιποίησης - Υπηρεσίες κομμωτηρίου

 

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ZIDA GROUP OF BEAUTY COMPANIES GREECE

Zi.Da Diamantοpoulos Μακεδονίας 43 Θεσσαλονίκη.

ΤΗΛ: 2310 839173 / 2310 888832  

 

 

 

 

Απώλεια μαλλιών για Ιατρικούς λόγους, σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, στα μέτρα σας, την πιο τέλεια αισθητική αποκατάσταση, σε θέματα της απώλειας των μαλλιών σας
Τουπέ μεμβράνες περουκίνια ανδρικά ή γυναικεία, μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, με άψογη εφαρμογή και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.
Το εργαστήριο μας κατασκευάζει, αυτό που εσείς θέλετε σε περούκα ή σε πρόσθετα φυσικά μαλλιά, με την εγγύηση του άψογου αισθητικού αποτελέσματος.
Πρόσθετα φυσικά μαλλιά, φράντζες και χωρίστρες, κομμάτια κάλυψης αραιών μαλλιών, μια αισθητική αποκατάσταση σε περιοχές του τριχωτού με απώλεια μαλλιών.
Συστήματα προσθετικής Derma3x, εξτενσιον μαλλιών, τρέσες μαλλιών με κλιπ, τρέσο μαλλιών διπλό, με 100% φυσικά μαλλιά remy, φτιαγμένα στα μέτρα σας.
Ημιμόνιμο σύστημα σκόνη πύκνωσης αραιών μαλλιών, με αντιαλλεργικές μικρό ίνες κερατίνης, σκόνη πύκνωσης μαλλιών, για άνδρες και γυναίκες.

Βλέπετε 1 - 6 από 7


active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης