ΚΟΛΛΕΣ & ΤΑΙΝΙΕΣ


Ταινία διπλής όψης & κόλλες για τουπέ, περουκίνια, μεμβράνες & περούκες, άπειρες επιλογές σταθεροποίησης για ήμι-μόνιμο ή  μόνιμο τρόπο. 

Τα συστήματα αποκατάστασης των μαλλιών, τουπέ, περουκίνια & περούκες, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να σας χαρίσουν το πιο φυσικό μη ανιχνεύσιμο αποτέλεσμα και στη θέα και στην αφή. Έχουν φυσική μετάβαση της πυκνότητας των μαλλιών από το μέτωπο προς την κορυφή, μια πιστή αντιγραφή της ανάπτυξης των μαλλιών, που δεν είναι ανιχνεύσιμη.

Η σταθεροποίηση τους γίνεται με αντιαλλεργικές ταινίες διπλής όψης διάφανες ή με ειδικές κόλλες για πρόσθετα, που πραγματικά γίνεται ένα σώμα με το δέρμα του κεφαλιού σας και δέν γίνεται ορατή. Η αντοχή της κόλλας είναι ανάλογα με την κόλλα που θα χρησιμοποιήσουμε άλλα και το υλικό που είναι κατασκευασμένο το  πρόσθετο μας.

Απεριόριστες επιλογές ανάλογα τον τρόπο που θα τοποθετηθεί, με μόνιμη ή με προσωρινή εφαρμογή, με ταινία διπλής όψης, κόλλα για τουπέ, ταινίες διπλής όψης διάφανες, κόλλες για πρόσθετα ή με κλιπ ασφαλείας.

 
Ταινίες διπλής όψης για τουπέ, διάφανες αυτοκόλλητες ταινίες για τουπέ, μεμβράνες & περούκες με επιλογές σταθεροποίησης από 1ημέρα έως 5εβδομάδες.
Βρείτε μία κόλλα ή ένα συγκολλητικό υγρό, που σας ταιριάζει, θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, για κάθε χρήστη με πρόσθετο σύστημα μαλλιών.
Υψηλής ποιότητος αφαιρετικά υγρά, διαλύτες και καθαριστικά που είναι εύκολα στην χρήση τους, για τα σύστημα καθαρισμού των πρόσθετων τουπέ μαλλιών.
Η Duo-Pro είναι η πρώτη ταινία διπλής όψης, σχεδιασμένη αποκλειστικά για αυτοκόλλητη τρέσα μαλλιών και εξτένσιονς μαλλιών, με αντοχή 4-5 εβδομάδες.
Προϊόντα περιποίησης που είναι ειδικά για τα πρόσθετα τουπέ, εξασφαλίζουν ασφαλή προετοιμασία στην τοποθέτηση, τον καθαρισμό και την περιποίηση του δέρματος.active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης