Γυναικεία τουπέ περουκίνια Derma3x


Τουπέ, Περουκίνια, Μεμβράνες προσθετικής, ποστισάκια 

Η προσθετική τρίχας όλων των μορφών και των μεγεθών, τα τουπέ περουκίνια ανδρικά ή γυναικεία, μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, με άψογη εφαρμογή και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Ο τρόπος που τα κατασκευάζουμε, είναι πολύ ιδιαίτερος και συνδυάζει την λεπτομερειακή υψηλή ραπτική, την προσαρμογή της βάσης στα μέτρα του κεφαλιού σας, τη ύφανση και την σωστή τοποθέτηση του μαλλιού στην βάση, καθώς και το άκρως καλλιτεχνικό κούρεμα και το χτένισμα. 

Προϊόντα κατά παραγγελία.

Λειτουργώντας για τον πλήρη συντονισμό με τις ανάγκες ενός πελάτη, η περούκα επεξεργάζεται και σχεδιάζεται για να ξαναδημιουργήσει με λεπτομέρεια την άψογη εμφάνιση σας, με το πιο τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Η κατασκευή από το εργαστήριο μας, ειδικά στο θέμα λεπτομέρειας είναι σαν μια επέμβαση νευροχειρουργικής. 

Έτοιμα προϊόντα & μεταποίηση στα μέτρα σας

Λόγο της υψηλής ποιότητας κατασκευής τους, μπορεί να γίνει οποιαδήποτε μεταποίηση καλής εφαρμογής στο τουπέ, είναι η καλύτερη λύση για τους πελάτες που επιδιώκουν άμεσα, την πιο τέλεια αισθητική ανάγκη. Το τμήμα του κομμωτηρίου μας, είναι ειδικευμένο για οποιαδήποτε άμεση αλλαγή σας.

Εφαρμογή με νέες τεχνικές μόνιμες ή ημι μόνιμες

Τοποθέτηση σε τουπέ, περουκίνια, ποστισάκια με τεχνική ημι μόνιμη ή τοποθέτηση μόνιμη χωρίς κόλλα, δέν σπάει τα δικά σας μαλλιά, εύκολη με εφαρμογή στον μισό χρόνο, με επίσκεψη στον χώρο μας, αναλαμβάνουμε κούρεμα, βαφή μαλλιών, πλήρες service αλλά και πρόσθεση μαλλιών σε αραιά τουπέ.    

Φράντζες, τουπέ, Περουκίνια, ποστισάκια 

Τουπέ χωρίστρα μαλλιών Derma3x, χειροποίητη 100% φυσική τρίχα remy, καλύψτε οποιαδήποτε αραίωση στην κορυφή ή στην χωρίστρα του κεφαλιού σας.
Τουπέ πύκνωσης κορυφής μαλλιών Derma3x, χειροποίητο 100% φυσική τρίχα remy, δώστε όγκο και καλύψτε οποιαδήποτε αραίωση στην κορυφή του κεφαλιού σας.
Τουπέ χειροποίητο lacefront, 100% φυσικά σπαστά μαλλιά, μήκος μαλλιών 20cm, βάση τουπέ 24cm X 20cm με οδηγό για να κοπεί και να μικρύνει ανάλογα με τα δικά σας μέτρα.
Φράντζα μαλλιών ποστίς, με 100% φυσική τρίχα remy & χειροποίητο τελείωμα, αλλάξτε το στυλ σας, καλύψτε οποιαδήποτε αραίωση, με φυσική εμφάνιση.
Τουπέ χειροποίητο, 100% φυσικό μαλλί, μήκος μαλλιών 18-20cm, βάση τουπέ 25,5cm X 20cm με οδηγό για να κοπεί και να μικρύνει ανάλογα με τα δικά σας μέτρα.
Τουπέ χειροποίητο lacefront, 100% φυσικά σπαστά μαλλιά, μήκος μαλλιών 20cm, βάση τουπέ 23cm X 19cm με οδηγό για να κοπεί και να μικρύνει ανάλογα με τα δικά σας μέτρα

Βλέπετε 1 - 6 από 9


active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης