ΤΡΕΣΕΣ ΜΕ ΚΛΙΠ


ΤΡΕΣΕΣ ΜΕ ΚΛΙΠ

Τρέσες φυσική τρίχα, μήκος 55cm με φυσική τρίχα remy μαλλιά 100% ανώτερης ποιότητος, τρέσο μαλλιών αρίστης ποιότητος, τρέσο φυσικό μαλλί, η καλύτερη ποιότητα σε φυσικά μαλλιά που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Ανώτερης ποιότητας τρέσες με φυσική τρίχα remy, που δεν αφήνει την τρίχα να μπερδέψει, διατηρώντας την υφή πάντα λεία και μεταξένια. 

Κατόπιν  παραγγελίας αναλαμβάνουμε την κατασκευή τρέσας με κλιπ στα δικά σας μέτρα. Μπορείτε να παραγγείλετε τρέσα με ανταύγειες ή τρέσα σε συνδυασμό με περισσότερα από ένα χρώματα.

Οι τιμές στις Τρέσες με κλιπ διαμορφώνονται  ανάλογα με το πλάτος, την πυκνότητα (σειρές) και τα κομμάτια. Συνήθως ένα κομμάτι με 4 σειρές & 3 κλιπ είναι αρκετό για το τέλειο μήκος στο κεφάλι σας.

Χρόνος παράδοσης: δύο με τρείς ημέρες. Πάρτε σωστά μέτρα για την τρέσα σας

Στις ειδικές παραγγελίες είναι σημαντικό να πάρετε τα σωστά μέτρα του κεφαλιού σας για να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Κάντε ένα χώρισμα στο σημείο που θέλετε να εφαρμόσετε την τρέσα, μετρήστε με μία μεζούρα από τη μία μεριά ως την άλλη,  αφαιρέστε 1  με 1,5 cm από τις άκρες για να μην είναι ορατές οι τρέσες. Κατασκευάζουμε οποιοδήποτε μέτρα μας δώσετε, τρέσες φυσικό μαλλί με κλιπ, τρέσες φυσικές, τρέσα μαλλιών στα μέτρα σας. 

Το εργαστήριο μας επεξεργασίας φυσικού μαλλιού, κατασκευάζει αυτό που εσείς θέλετε, στο χρώμα σας, για μήκος, πύκνωση και έξτρα όγκο στα μαλλιά σας, με την εγγύηση του άψογου αισθητικού αποτελέσματος.

Τρέσα φυσικό μαλλί με κλιπ ίσιο, για έξτρα όγκο, μήκος και χρώμα, κατόπιν παραγγελίας σας, τρέσα στα μέτρα σας, σε διάφορα χρώματα.
Τρέσα φυσικό μαλλί με κλιπ σπαστό, για έξτρα όγκο, μήκος και χρώμα, κατόπιν παραγγελίας σας, τρέσα στα μέτρα σας, σε διάφορα χρώματα.active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης