ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


Εργαστήριο κατασκευής ειδικών παραγγελιών και μεταποίησης πρόσθετων φυσικών μαλλιών

Κατασκευή σε χειροποίητες φυσικές περούκες, τουπέ και περουκίνια, με υψηλή ποιότητα κατασκευής, είναι η καλύτερη λύση για τους πελάτες που επιδιώκουν, την πιο τέλεια αισθητική λύση.  Περούκες με νέα τεχνολογία κατασκευής Derma3x, μια εξειδικευμένη τεχνική η οποία έχει εγκριθεί ως ιατρικό προϊόν αποκατάστασης των μαλλιών για τις περιπτώσεις απώλειας μαλλιών λόγω ιατρικών παθήσεων. Η τεχνική Derma3x κατασκευάζεται από υπό αλλεργικό υλικό, είναι απολύτως ασφαλής, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα και χωρίς να επηρεάζεται η υγιεινή του. Οι περούκες Derma3x wigs είναι φτιαγμένες από 100% φυσικά μαλλιά και δέχονται (λούσιμο, χτένισμα, βαφή κ. λπ.). Το τμήμα επιδιόρθωσης για περούκες, καθώς και το τμήμα του κομμωτηρίου μας, είναι ειδικευμένο για οποιαδήποτε άμεση αλλαγή στην περούκα σας. 

Επεξεργασία φυσικού μαλλιού κατασκευή σε Τρέσες, Εξτενσιον Ποστίς

Τρίχα φυσική remy , εξαιρετικά μαλακή, με ίδια κατεύθυνση στην επιδερμίδα της τρίχας, διαρκεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τρίχα. Χρησιμοποιούμε την πιο ακριβή επεξεργασία για τα μαλλιά, με φυσικά συστατικά και χωρίς οξέα, με ειδική ραφή εξασφαλίζει το υφάδι και βοηθά στο να μην μαδάει η τρέσα. Το εργαστήριο μας επεξεργασίας φυσικού μαλλιού, κατασκευάζει αυτό που εσείς θέλετε, στο χρώμα σας, για μήκος, πύκνωση και έξτρα όγκο στα μαλλιά σας, με την εγγύηση του άψογου αισθητικού αποτελέσματος.

Προσωρινή απώλεια μαλλιών για Ιατρικούς λόγους

Με την εμπειρία δεκαετιών και εξυπηρετώντας πολλά άτομα, που έχουν προσωρινή απώλεια μαλλιών για Ιατρικούς λόγους, σας δίνουμε θετική υποστήριξη και μια λύση για την σκληρή αυτή περίοδο. Δουλεύουμε με σεβασμό στον πελάτη και για αυτό έχουμε αποκτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, αλλά και των γιατρών που μας συστήνουν ανεπιφύλακτα.

Αλωπεκίαση, ορμονικές διαταραχές, φαλάκρα

Απεριόριστες επιλογές είναι διαθέσιμες για τους πελάτες που πάσχουν από και άλλες μορφές απώλειας μαλλιών. Για πελάτες όλων των ηλικιών και με ένα διαφορετικό σύνολο αναγκών, σας προτείνουμε το πιο κατάλληλο, πρόσθετο σύστημα μαλλιών. Δημιουργούμε μια μακρόχρονη σχέση, βασισμένη στην άψογη αισθητική επιτυχία. 

Επιλογή μεγέθους της περούκας, όλες οι περούκες έχουν λάστιχα, για να μικραίνουν και να μεγαλώνουν ένα μέγεθος, για άνετη και ασφαλή εφαρμογή τους, αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες κατασκευασμένες για εσάς.active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης