Ανδρικά τουπέ περουκίνια Derma3x


Τουπέ, Περουκίνια, Μεμβράνες προσθετικής, ποστισάκια 

Η προσθετική τρίχας όλων των μορφών και των μεγεθών, τα τουπέ περουκίνια ανδρικά ή γυναικεία, μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, με άψογη εφαρμογή και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Ο τρόπος που τα κατασκευάζουμε, είναι πολύ ιδιαίτερος και συνδυάζει την λεπτομερειακή υψηλή ραπτική, την προσαρμογή της βάσης στα μέτρα του κεφαλιού σας, τη ύφανση και την σωστή τοποθέτηση του μαλλιού στην βάση, καθώς και το άκρως καλλιτεχνικό κούρεμα και το χτένισμα. 

Λόγο της υψηλής ποιότητας κατασκευής τους, μπορεί να γίνει οποιαδήποτε μεταποίηση καλής εφαρμογής στο τουπέ, είναι η καλύτερη λύση για τους πελάτες που επιδιώκουν άμεσα, την πιο τέλεια αισθητική ανάγκη. Το τμήμα του κομμωτηρίου μας, είναι ειδικευμένο για οποιαδήποτε άμεση αλλαγή σας.

Τοποθέτηση σε τουπέ, περουκίνια, μεμβράνες προσθετικής, ποστισάκια με τεχνική ημι μόνιμη ή τοποθέτηση μόνιμη χωρίς κόλλα, αναλαμβάνουμε κούρεμα, βαφή μαλλιών, πλήρες service.

Η Νο 1 τεχνική τουπέ αόρατης αποκατάστασης μαλλιών, με το πιο τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα που υπάρχει σήμερα, προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη.
Τουπέ χειροποίητο lacefront, 100% φυσικά μαλλιά μήκος 20cm, βάση τουπέ 22cm X 17,5cm , δυνατότητα να κοπεί και να μικρύνει ανάλογα στα μέτρα σας.
Τουπέ χειροποίητο, 100% φυσικό μαλλί, μήκος μαλλιών 18-20cm, βάση τουπέ 25,5cm X 20cm με οδηγό για να κοπεί και να μικρύνει ανάλογα με τα δικά σας μέτρα.
Τουπέ χειροποίητο lacefront, 100% φυσικά σπαστά μαλλιά, μήκος μαλλιών 20cm, βάση τουπέ 24cm X 20cm με οδηγό για να κοπεί και να μικρύνει ανάλογα με τα δικά σας μέτρα.
Τουπέ χειροποίητο lacefront, 100% φυσικά σπαστά μαλλιά, μήκος μαλλιών 20cm, βάση τουπέ 23cm X 19cm με οδηγό για να κοπεί και να μικρύνει ανάλογα με τα δικά σας μέτρα
Χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις, χωρίς δερματολογικά προβλήματα, τουπέ αποκατάστασης μαλλιών, περουκίνια, πρόσθετα μαλλιά από 100% φυσικά μαλλιά στην καλύτερη ποιότητα.active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης