ΠΕΡΟΥΚΕΣ


ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΠΑΘΗΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ

Οι περούκες μας Derma3x wigs, είναι φτιαγμένες με 100% φυσικά μαλλιά ή με συνθετικά μαλλιά Smart Hair, υψηλής ποιότητας χειροποίητες ή ημι-χειροποίητες, κατασκευασμένες με τα καλύτερα υπο αλλεργικά υλικά, είναι η καλύτερη λύση για τους πελάτες που επιδιώκουν άμεσα την πιο τέλεια αισθητική αποκατάσταση των μαλλιών. Η  τεχνική Derma3x κατασκευάζεται από υπό αλλεργικό υλικό, είναι απολύτως ασφαλής, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα και χωρίς να επηρεάζεται η υγιεινή του. 

Το τμήμα κατασκευής και επιδιόρθωσης για περούκες, καθώς και το τμήμα του κομμωτηρίου μας, είναι ειδικευμένο για οποιαδήποτε άμεση αλλαγή στην περούκα σας, αλλά και μεταποίηση καλής εφαρμογής στην περούκα.

Λειτουργώντας για τον πλήρη συντονισμό με τις ανάγκες ενός πελάτη, αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες για την αποκατάσταση των χαμένων μαλλιών σας. Με τα καλύτερα αντι αλλεργικά υλικά, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και εφαρμόζουμε,  για να ξαναδημιουργήσουμε με λεπτομέρεια την άψογη εμφάνιση σας, με το πιο τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. #περούκες ιατρικές, περούκες πάθησης, #φυσικές περούκες, συνθετικές περούκες

Σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία για επιστροφή των χρημάτων μέσω του ασφαλιστικού σας ταμείου.                                                                            .

 

Απώλεια μαλλιών για Ιατρικούς λόγους, η φυσική περούκα Derma3x επεξεργάζεται και σχεδιάζεται για να ξαναδημιουργήσει με λεπτομέρεια την άψογη εμφάνιση σας, με το πιο τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.
Περούκες πάθησης Smarthair, υψηλής επεξεργασίας συνθετικό μαλλί Natura, με άριστη εφαρμογή γάντι που πραγματικά χαρίζει τέλεια φυσική κίνηση, απομίμηση φυσικού μαλλιού με αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία.
Κατασκευή σε χειροποίητες φυσικές περούκες, τουπέ και περουκίνια, με υψηλή ποιότητα κατασκευής, είναι η καλύτερη λύση για τους πελάτες που επιδιώκουν, την πιο τέλεια αισθητική λύση.active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης