Σκόνη πύκνωσης μαλλιών 15γρ


Πρωτοποριακή σκόνη πύκνωσης μαλλιών 15γρ, ένα διαφορετικό προϊόν πύκνωσης μαλλιών, ο ι ίνες είναι λεπτές σε μορφή πούδρας, έτσι καλύπτει με άψογο τρόπο τα κενά σε αραιά μαλλιά χωρίς να είναι ορατό,  θα σας αφήσει 100% ικανοποιημένους.

Σκόνη πύκνωσης μαλλιών

Μικρό ίνες σε σκόνη πύκνωσης αραιών μαλλιών, καλύπτει με άψογο τρόπο την αραίωση μαλλιών μόλις σε 30''. Κατασκευασμένο από 100% αντιαλλεργικές, φυσικές ορυκτές ίνες, που χαρίζουν το πιο φυσικό αποτέλεσμα στην πύκνωση των αραιών μαλλιών-για άνδρες & γυναίκες. Δεν επηρεάζει το δέρμα ή τα τριχοθυλάκια, δεν προκαλεί παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις. Το συστήνουν Δερματολόγοι και όλες οι κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών

Πως Δουλεύει: Οι λεπτές ορυκτές μικρό ίνες φυσικής Κερατίνης, σε μορφή πούδρας μαγνητίζονται από το στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών και αναμειγνύονται απόλυτα σταθερά με αυτά, δίνοντας άμεσα και φυσικά, εντυπωσιακή πυκνότητα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Πυκνώνει με υπέροχη φυσικότητα τα αραιά μαλλιά, ιδανικό για άνδρες & γυναίκες. Είναι υδρόφοβο οπότε δεν σβολιάζει με τον ιδρώτα, ιδανικό για αθλητές, δεν φεύγει με τη βροχή ή ιδρώτα (φεύγει με νερό και σαμπουάν) 100% φυσικό και διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο!

Τι περιέχει : Είναι 100% φυσικό προϊόν από φυσικά ορυκτά μικροσωματίδια, με τον ψεκασμό του θα συνδέσει τις ίνες με υπόλοιπα μαλλιά σας, δείχνοντας πιο πλούσια και γεμάτα. Δεν είναι φάρμακο, δεν περιέχει χημικά, έκδοχα ή συνθετικές ουσίες.

Χρώματα : Διατίθεται σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις, ακόμη μπορείτε να συνδυάσετε διάφορους χρωματισμούς και να επιτύχετε τον τέλειο χρωματικό τόνο με τα μαλλιά σας, χαρίζει άμεσα φυσικά, πυκνά μαλλιά.

Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με τον σταθεροποιητή του σε υγρό σπρέι, χαρίζει λάμψη, το αδιαβροχοποιεί και χαρίζει μεγαλύτερη σταθερότητα. Σκόνη πύκνωσης μαλλιών, τοπικές μικρό ίνες πύκνωσης μαλλιών, πύκνωση αραιών μαλλιών.

Γενικές συμβουλές.Μικρο ίνες πύκνωσης μαλλιών, γρήγορο και αποτελεσματικό,  με μικρο ίνες πολύ ελαφριές σε μορφή πούδρας που κάνουν το μοναδικό στην αγορά. Να μην χρησιμοποιηθεί σε μαλλιά υγρά ή λιπαρά (λούστε και στεγνώστε τα μαλλιά σας πριν τη χρήση). Για τις περιοχές στο πίσω μέρος του κεφαλιού πρέπει να γίνει εφαρμογή με το κεφάλι σας προς τα κάτω. Πάντα μετά την χρήση κλείστε το καπάκι και φυλάξτε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μικρό ίνες πύκνωσης μαλλιών, σκόνη αραιών μαλλιών, πυκνώστε τα αραιά μαλλιά, πυκνωτής μαλλιών.

Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες βήμα προς βήμα. Η σκόνη πύκνωσης θα πρέπει να εφαρμόζετε από απόσταση περίπου 3-5 εκατοστά από το κεφάλι για καλύτερη κάλυψη. Μετά την εφαρμογή δώστε το στυλ που θέλετε με τα δάχτυλα ή αραιά βούρτσα και μετά ψεκάστε το σταθεροποιητή Mane Seal and Shine. Κρατάει μέχρι το επόμενο λούσιμο. Λούστε με απαλό σαμπουάν και ζεστό νερό.

ON LINE ΑΓΟΡΕΣ


Βλέπετε 1 - 8 από 10


active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης