Φυσικές ιατρικές περούκες Derma3x


Περούκες Ιατρικές Derma3x αποκατάστασης μαλλιών. 

Λειτουργώντας για τον πλήρη συντονισμό με τις ανάγκες ενός πελάτη, η περούκα επεξεργάζεται και σχεδιάζεται για να ξαναδημιουργήσει με λεπτομέρεια την άψογη εμφάνιση σας, με το πιο τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι χειροποίητες φυσικές περούκες μας, Derma3x wigs natura, με κατασκευή και μαλλί φυσικό υψηλής ποιότητας, είναι η καλύτερη λύση για τους πελάτες που επιδιώκουν άμεσα, την πιο τέλεια αισθητική αποκατάσταση σε θέμα απώλεια των μαλλιών τους. Απολύτως ασφαλής, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα και χωρίς να επηρεάζεται η υγιεινή του. Ιατρικές περούκες derma3x, #ιατρικές περούκες, #περούκες πάθησης αλωπεκίας, περούκες χημειοθεραπείας

Οι περούκες Derma3x wigs είναι φτιαγμένες από 100% φυσικά μαλλιά, υπο αλλεργικές, δέν προκαλούν ερεθισμούς. Στην εταιρία μας λειτουργεί τμήμα κομμωτηρίου, ειδικευμένο για οποιαδήποτε αλλάγη, αλλά και για το service, καθώς και τμήμα επιδιόρθωσης για εφαρμογή στα μέτρα σας.

ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΟΥΚΑΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για επιστροφή των χρημάτων μέσω του ασφαλιστικού σας ταμείου. 

Ανδρική περούκα Άλεξ derma3x, φυσικό μαλλί με χειροποίητο top, περουκα με αντί αλλεργικά υλικά, αόρατο φιλέ με τέλεια εφαρμογή και αισθητικό αποτέλεσμα.
Μια υπέροχη περούκα, σε φυσικό κοντό μαλλί, με χειροποίητο top και lace front. Καταπληκτική εφαρμογή και ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα
Περούκα Διώνη, ιατρική αποκατάστασης μαλλιών με 100% φυσικό μαλλί, χειροποίητη με αντί αλλεργικά υλικά που εφαρμόζουν σαν τα δικά σας μαλλιά.
Περούκα 100% φυσική ιατρική, αποκατάστασης μαλλιών, χειροποίητη με αντί αλλεργικά υλικά και άριστη εφαρμογή.
Περούκα Derma3x με 100% Euro Caucasian φυσικό μαλλί & αντί αλλεργικά υλικά. Χειροποίητο αόρατο φιλέ με τέλεια εφαρμογή και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.
Περούκα Derma3x, ιατρικές αποκατάστασης μαλλιών, περούκες με φυσικό μαλλί, αντί αλλεργικές που εφαρμόζουν σαν τα δικά σας μαλλιά.

Βλέπετε 1 - 6 από 35


active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης